Neohodnoceno

Baked Black Olives in Brine (Olivy Černé) 180g

Ihned k odběru
Kód: 07027
Značka: Centonze
119 Kč 103 Kč bez DPH

Baked Black Olives in Brine (Olivy Černé)    - Pečené černé olivy
- Pěstované na západní Sicílii
- Světoznámá odrůda Nocellara del Belice
  Pečené černé olivy jsou pochoutkou pro opravdové gurmány. Snoubí v sobě lahodnou chuť oliv odrůdy Nocellara del Belice a výraznou plnost, kterou dodává pozvolné pečení. Tyto olivy si nejlépe užijete samotné, jako předkrm nebo s kvalitním vínem.   Case di Latomie – místo, kde se rodí monokultivar Nocellara del Belice
  Podél kopců západního pobřeží Sicílie se táhnou olivové háje, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde olivovníky rostou už po staletí. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ", kterou vlastní rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií “na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je organický způsob pěstování, tedy kvalita BIO.   Kolonie Selinunte byla založena už v sedmém století před naším letopočtem, přičemž výroba olivového oleje se datuje do století pátého. Pěstování oliv v této oblasti má tedy více než tisíciletou tradici. A právě díky tomu patří  značka Centonze mezi nejkvalitnější producenty olivových produktů na celém světě.     Balení: 180 g   Upozornění: Po otevření uchovávejte v lednici. Skladujte na tmavém, chladném, suchém místě.     Výživové údaje  

   100 g
 Energetická hodnota  837 kJ/200 kcal
 Tuky  20 g
  z toho nasycené mastné kyseliny  3,3 g
 Sacharidy  13,3 g
  z toho cukry  0 g
 Bílkoviny  0 g
 Sůl  4,2 g

    Složení: pečené černé olivy, voda, sůl, regulátor kyselosti kyselina mléčná.     Pečené černé olivy ve slaném nálevu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: