Neohodnoceno

GreenFood - Rychlá kaše bez lepku a laktózy pohanková 500g

Ihned k odběru
Kód: TOP-3564
Značka: GreenFood
135 Kč 117 Kč bez DPH
Kategorie: Bez lepku a laktózy
Záruka: 24
GreenFood Rychlá kaše bez lepku a laktózy pohanková 500g Pohanková kaše se velice rychle a snadně připravuje,  ideálně se přizpůsobila našemu uspěchanému životnímu stylu. Kaše plná energetických hodnot, kde jsou živiny v optimálním poměru, bez nežádoucích tuků a bez vysokého obsahu cukrů. O vysoké kvalitě kaše hovoří nejen použití surovin, ale i slazení kaše Palatinózou a Nutrizem. Cítíte se v průběhu dne unaveni a potřebujete nabít baterky? nebo se jen chystáte cvičit? Rychlá bezlepková a bezlaktózová kaše vám dodá potřebnou energii! Nutriz: Nutriz má certifikaci HALAL, KOSHER. Vhodný pro vegetariány, vegany, osoby trpící laktózovou intolerancí, celiakií, alergiky. Nutriz je patentovaná, stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky. Palatinóza: Je vhodná pro děti. Má nízký glykemický index. Přirozená složka medu a cukrové třtiny. Umožňuje dlouhodobé dodávání energie pro organismus. Palatinóza vynechává prudké vzestupy a poklesy hladiny glukózy a inzulínu. Balení: 500 gPočet porcí: 10 Návod na přípravu: 50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody, dobře promíchejte a nechte 2 minuty stát. Množství vody přizpůsobte podle požadované hustoty kaše. Složení:Pohanková mouka instant (62 %) ČR, rýžová mouka instant (12 %) Belgie, cukr, NUTRIZ (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky) Německo, cukr, Palatinóza (3 %) Německo, sůl. Výživové údaje ve 100 g %** Energetická hodnota (kJ) 1502  17,8 Energetická hodnota (kcal) 354  17,8 Tuky 1,6  2,2 z toho nasycené mastné kyseliny  0,4  1,8 Sacharidy 76,5   29,4 z toho cukry  17  19 Vláknina     Bílkoviny  8,5  17 Sůl  0,23  3,9 **referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal) Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: